Кино| Бременност и майчинство
Forum.BG-Mamma

Служебен вход

запомни име и парола
Това е АРХИВ-ът на форумите към БГ-Мамма

Темите и мненията са достъпни само за четене.

Не е нужна регистрация и логване за търсене и четене на темите.
11 883 853 Общо мнения в 236 358 Теми от 227 282 Потребители
Последен член: raven_f

[Още Статистики]
*

Събота, 31 Юли 2010, 03:20
Заглавна Страница | Търси |

Forum.BG-Mamma :: Популярни >>
Клюкарник
Тема: Паркирал си като идиот!
Страници: [1] 2 3 4 5 6 7 8 ... 10  Всички Изпечатай
Автор Тема: Паркирал си като идиот!  (Прочетена 6531 пъти)
Double with Cream
Падуан

Публикации: 1 890

Местожителство:
In My Mind

« Събота, 07 Юни 2008, 12:21 »

Това е новото начинание на един приятел, което искам да споделя с вас.
"Наградете" всяка неправилно спряла кола с "червен картон"! Все пак и пешеходците сме хора и имаме право на гражданска позиция - вярвам, че на всички ни е писнало от коли по тротоарите Peace
Идеята ми хареса, смятам да я разпространя сред всичките си познати и да се включа с ентусиазъм Twisted Evil Повече за кампанията "Като идиот "тук!

П.П. Стикерите са безплатни!
Jarrita
Потребител
**

Публикации: 630

Местожителство:
София

« #1 Събота, 07 Юни 2008, 12:25 »

Страхотна идея  Laughing
Mi6ina
Потребител
**

Публикации: 580

Местожителство:
В света на една приказка

« #2 Събота, 07 Юни 2008, 12:28 »

това ми харесва многоооооооооо!!!! днес ще е забавен ден, вече направих 10 копия и тръгвам!!!
Misty
Пристрастен

Публикации: 5 879

Местожителство:
Столично по Тъмно

« #3 Събота, 07 Юни 2008, 12:32 »

Хаха, а "Като арабин в пустиня" няма ли? 35 За да си поръчам 20-тина за пред моя блок...
БУБА
Пристрастен

Публикации: 5 600

Местожителство:
New York

« #4 Събота, 07 Юни 2008, 12:42 »

Поръчах. Няма такова нахалство да спираш пред входа на жилището, запушвайки видимо спрелите коли ( и въобще незачитайки сложените тебели за забранено спирането/паркирането, защото има гаражна врата) и възпрепятствайки движението от и към входа  newsm69

5 ще са ми малко, обаче. Ще поръчам после пак  Cool
Холограма
Ентусиаст
*

Публикации: 338

« #5 Събота, 07 Юни 2008, 12:50 »

Още един вид профилирана гражданска война в полза на спокойствието на тия, дето не паркират като идиоти, понеже си имат служебни паркинги - пред кметства, министерства, президентство.

Това ще да е верният път - пациенти срещу лекари, учители срещу родители, адвокати срещу клиенти, продавачи срещу купувачи, шофьори срещу пешеходци...

Как пък един стикер "Управлявате като идиоти" никой не лепна на МС - ни сега, ни преди пет, ни преди десет, ни преди повече години.
Mi6ina
Потребител
**

Публикации: 580

Местожителство:
В света на една приказка

« #6 Събота, 07 Юни 2008, 12:50 »

Ще разкажа от малка една случка! Един чичко беше спрял пред едно кафе и жената не можеше да изкара масите и столовете! Разбира се отиде учтиво и го помоли да премести Мерцедеса си, а той все едно не му се говори накрая жената почна с по висок и груб тон да му говори/ беше изгубила търпение/, той се обърна към нея и каза: Ама не ме занимавай, не знаеш ли ЗАКОНА за Мерцедеса, мога да си спирам където си искам!? Ей този чичко никога няма да го забравя, бързах да отида при тате да му кажа, че може да си спира където иска, а той изпадна в истеричен смях.
тити
Пристрастен

Публикации: 6 281

Местожителство:
Abu Dhabi

« #7 Събота, 07 Юни 2008, 13:02 »

надраха ми колата с нещо, докато бях паркирала на паркинг, по всички правила; така че един стикер не ме бърка. И два да ми сложат.
Дяволът носи ПРАДА и кара Ауди TT
Ентусиаст
*

Публикации: 268

Местожителство:
on the 7th sky/т.е. Варна/

« #8 Събота, 07 Юни 2008, 13:02 »

Още един вид профилирана гражданска война в полза на спокойствието на тия, дето не паркират като идиоти, понеже си имат служебни паркинги - пред кметства, министерства, президентство.

Това ще да е верният път - пациенти срещу лекари, учители срещу родители, адвокати срещу клиенти, продавачи срещу купувачи, шофьори срещу пешеходци...

Как пък един стикер "Управлявате като идиоти" никой не лепна на МС - ни сега, ни преди пет, ни преди десет, ни преди повече години.

много точно казано ! smile3501
минзухар
Редовен потребител

Публикации: 2 022

Местожителство:
София

« #9 Събота, 07 Юни 2008, 13:10 »

много точно казано ! smile3501

Аман от заговори и конспирации.
А идеята със ситкерите е от време оно, тръгна оттук. 
belinda
Мисис Карамела Му - ІІІ
*

Публикации: 6 899

Местожителство:
София

« #10 Събота, 07 Юни 2008, 13:21 »

Хич не ми и трябват стикери, синът ми ги подрежда Mr. Green Ако вървим по тротоара и някой се намести напреко, започва да се кара "Хееей, засто си палкилате тука коуата, така е нивъспитано" bambam

И дайте да не се правим всички на преведници, а? На всеки му се е случвало да пракира като идиот. Особено като няма къде да пракираш като не-идиот Rolling Eyes
Как` Сийка
Редовен потребител

Публикации: 4 155

Местожителство:
През девет форума в десети

« #11 Събота, 07 Юни 2008, 13:31 »

Хм, у наше село паркирането "като идиот" е общоселски спорт, няма връзка с нямането на място. Вчера сутрин се чудих на един, паркирал напряко насред автобусна спирка. Цяла седмица я гледам същата кола, все така спряна и нищо. Не, че не минават постоянно катаджии и полицаи оттам. Пък спирането насред платното, защото някой си трябвало да слезе да си свърши някаква работа е традиция. Тролейбусните шофьори много им се радват на такива и винаги ги приветстват с продължителни клаксони и благодарности, както на майките им, така и на цялата им женска рода. Ама катаджиите са заети да играят на криеница из храстчетата или да слагат скоби на някой нещастен москвич, дръзнал да спре в центъра...
Изкуших се да си поръчам и аз от стикерите, но бързо пресметнах, че такова количество, от каквото имам нужда, те няма да могат да ми осигурят.  Tired
palavata_monahinq
Редовен потребител

Публикации: 2 407

« #12 Събота, 07 Юни 2008, 13:51 »

При нас се паркира, като "албански тираджия". Само в момента поне пет коли, паркирани пред блока заслужават да бъдат "наградени".
Geraldine
Потребител
**

Публикации: 752

Местожителство:
София

« #13 Събота, 07 Юни 2008, 14:08 »

Супер идея  smile3501
С О Н Я
Потребител
**

Публикации: 500

« #14 Събота, 07 Юни 2008, 14:22 »

Поръчах си стикери.Пет ще стигнат за първите пет метра от нашата улица...после още ще трябват,мноого!Но ме е страх да ги лепя,ще си изям боя или най-малкото ще отнеса някоя псувня-не е приятно... Mr. GreenВие как ги лепите,без да има лоши последствия за вас? newsm78
Холограма
Ентусиаст
*

« #15 Събота, 07 Юни 2008, 14:30 »

Хм, у наше село паркирането "като идиот" е общоселски спорт, няма връзка с нямането на място...

Ми направете си стикери за катаджийските коли тогава. Лепете ги по стъклата на белите опелчета из храсталаците:

"Паркирал като идиот!
Москвич №.....................
на ул................... №.....,".

То иначе и незаконното строителство да тръгнем да санкционираме на обществени начала.
И хайки срещу крадци да си организираме по форумите. И убийствата да си разследваме - чрез теми "Какво, кого видях, по кое време, с кого и всичко останало, което зная за часа и мястото на престъплението".
А вместо затвори - да организираме гражданска инициатива и клубове "Не бях прав. Вече няма да правя така"...

Дет се вика - по добре гражданска инициатива "Измий си колата бе, идиот!"  и подписка в защита на глобите за кални гуми.
Отколкото подписка срещу разбити улици и дупките по тях.
Анджелина
Редовен потребител

Публикации: 3 231

Местожителство:
върху А'Туин

« #16 Събота, 07 Юни 2008, 14:55 »

Точно преди два часа имах нужда от такъв стикер.
Паркирахме на място за паркиране, а един с джип се нахендрил точно пред колите там и  ни запушил. Няма аларма пусната, няма оставен телефон (някои оставят на таблото бележка с телефонен номер да им звънне този, който не може да излезе и да му освободят място).
Въртяхме се мъжа ми и децата известно време, никой не дойде за джипа.
Добре, че шофьора на една от спрелите наблизо коли дойде и махна неговия автомобил, та със серия сложни маневри и влизане в храстите мъжа ми успя да изкара колата.
Пали
Потребител
**

Публикации: 1 357

Местожителство:
тракийка съм

« #17 Събота, 07 Юни 2008, 15:16 »

е аз паркирам като идиот Confused
не че не искам,просто не мога да паркирам като хората ooooh!
за месец и половина курс ,какво да науча,само градско и толкоз?
пратете ми едно стикерче,ще си го сложа на колата,и няма да го махам
Холограма
Ентусиаст
*

« #18 Събота, 07 Юни 2008, 15:23 »

Точно преди два часа имах нужда от такъв стикер...

Гаранция, че ако му го бяхте лепнали, веднага щяхте да излезете.

Тези стикери са, за да ги лепнеш и да избягаш.
А ако не успееш и "идиотът" те прочете, полицията може и да дойде.
Бижy
Потребител
**

Публикации: 1 828

« #19 Събота, 07 Юни 2008, 16:45 »

Колкото и да ме е срам, ще си призная, защото това ще е още един начин да изразя възмущението си по повод на паркирането като "арабин в пустиня" от ... собствения ми съпруг! Crossing Arms  Ако масово се почне с тези лепенки скоро няма да може да вижда през предното стъкло! А какво ли не правя по този въпрос, но особен напредък не постигам. Confused
Страници: [1] 2 3 4 5 6 7 8 ... 10  Всички Изпечатай 
Forum.BG-Mamma :: Популярни >>
Клюкарник
Тема: Паркирал си като идиот!
Отиди на: