Кино| Бременност и майчинство
Forum.BG-Mamma

Служебен вход

запомни име и парола
Това е АРХИВ-ът на форумите към БГ-Мамма

Темите и мненията са достъпни само за четене.

Не е нужна регистрация и логване за търсене и четене на темите.
11 883 853 Общо мнения в 236 358 Теми от 227 282 Потребители
Последен член: raven_f

[Още Статистики]
*

Събота, 31 Юли 2010, 03:20
Заглавна Страница | Търси |

Forum.BG-Mamma :: Бременност, майчинство >> Родители в чужбина
По държави
Тема: Седмата градина на турските предпролетни цветя - 7 Турция
Страници: [1] 2 3 4 5 6 7 8 ... 15  Всички Изпрати темата | Изпечатай
Автор Тема: Седмата градина на турските предпролетни цветя - 7 Турция  (Прочетена 16808 пъти)
Sahraweya
Ентусиаст
*

Публикации: 333

Местожителство:
В пустинята

« Събота, 23 Февруари 2008, 10:08 »

Добре дошли всички в седмата ни турска темичка! Нека тук се съберем на сладък мухаббет и да обсъдим всичко за страната!

Старите теми:  
1
  2
  3
  4
  5
  6
sladka hapka
Пристрастен

Публикации: 6 142

Местожителство:
Стара Загора

« #1 Събота, 23 Февруари 2008, 10:13 »

Добро утро момичета от слънчева Варна.   Flutter Hug
А за нас няма ли "Добро утро"?
Всъщност, на мен вече ми е "Добър ден" - с тия ранобудни деца, които почнаха да крещят още преди два часа и половина.
Sahraweya
Ентусиаст
*

Публикации: 333

Местожителство:
В пустинята

« #2 Събота, 23 Февруари 2008, 10:19 »

Добро утро или добър ден отново и в новата ни тема (градина)   Party

Слагам на бързо сутрешното кафенце, а после бз  и ще ви сложи и закуската.  Hug bouquet

Диляра си прекарвала чудесно в Истанбул...скоро ще е сред нас и аз очаквам хубави новини от нея.  Flutter

П.С. Между другото някой знае ли нещо за Кападокя. Често се сещам да напишем нещо и за Кападокя и Пери баджаларъ. Даже онзи ден ме попитаха арабските мами.  Smile

До по-късно момичета! Лек ден на всички!  Hug
« Последна редакция: Събота, 23 Февруари 2008, 10:24 от desert princess »
pina
Пристрастен

Публикации: 5 981

Местожителство:
Варна

« #3 Събота, 23 Февруари 2008, 10:20 »

Ехоо, хоп да се намърдам и аз! Very Happy
bz
Ентусиаст
*

Публикации: 410

Местожителство:
"Here,doing nothing is doing something,and it's a good feeling". "Ум се с пари не купува,а най-много пари струва." "Красотата не е симетрия, красотата е хармония."

« #4 Събота, 23 Февруари 2008, 12:45 »

Здр народе Wink
Едва сега се излюпвам както обехстах ..... Екс, така било хубаво да спиш до 12 .... хсет се възползвам максимално тази седмция ......

Лека закусчица ....   Hug bouquet

http://www.fair-wind.com/p7hg_img_2/fullsize/food_winner_fs.jpg

ps: Cunki, nie poteglyame navan sled chas Smile do po=kasno lrasori  Love Love Love
Снеж
Ентусиаст
*

Публикации: 66

« #5 Събота, 23 Февруари 2008, 13:36 »

Здравейте,дами!И аз да се включа към хубавата ви темичка!До сега не се бях завъртала в чужбинската тема и като открих че има тема за Турция ми стана много приятно!Надявам се и вие да ме приемете сред вас, ne de olsa misafirperverlik bizim kanımızda var!
pina
Пристрастен

Публикации: 5 981

Местожителство:
Варна

« #6 Събота, 23 Февруари 2008, 13:49 »

Здравей, Снеж! Добре дошла!

Разкажи къде живееш и други такива работи.
Не пиши на турски - правилата на форума забраняват да се пише на чужди езици, вече имаше проблеми с това.
Поздрави! Smile
Снеж
Ентусиаст
*

Публикации: 66

« #7 Събота, 23 Февруари 2008, 14:22 »

Предположих, че не е правилно, но видях че и преди това е писано, както и да е,аз съм в България,в Хасково, но със съпруга ми и двамата сме завършили висшето си образование в Турция, дълбоко в Анадола - в Коня.
tsve_te
Потребител
**

Публикации: 1 211

Местожителство:
Варна

« #8 Събота, 23 Февруари 2008, 15:26 »

Ехооо .Здравейте и от мен!
Лелеее всички колко сте ранобудни,чак срам ме хваща! Embarassed
Разходка страхотна спретнахме в Морската градина!мирише ми на пролетттт В парка е страхотно-хвърчат пеперудки,бягат катерички,деца се гонят ,а някои майки и в истерия изпаднаха  35Сега дребчо спи като къпан!
Снеж добре дошла! Hug
Хубаво ще е ако някой разкаже нещо за Кападокия-Аз само за ехскурзии си мисля-и до там ще стигна някой ден!
Dilqrakaех ех ех късмет си има момичето-и времето е снея!А ние тук чакаме да се върне и да разказва за романтичен Истанбул!
Desert princes благодарсо за темичката -страхотна дружинка се заформихме и ти си ни "виновницата" Hug
Айде лек ден за сега!Аз отив да кърша снага !днес е ден за танци!
drize
Потребител
**

Публикации: 811

Местожителство:
Сърцето ми, завинаги в Истанбул

« #9 Събота, 23 Февруари 2008, 18:47 »

bouquet За новата темичка!
ДжорджиНяма ли да можеш да се освободиш от урока?
За пътя, наистина от Таксим, от Междекьой и от Бакъркьой има автобуси за Бейликдюзу. Качвате се и слизате  newsm78  Laughing не знам как се казва спирката. Преди имаше магазин Косова, а сега е Özlem. Тези дни ще я разуча, аз тази спирка!  Peace
olgarita какво наготви от турската кухня. Онзи ден те мярнах!  Wink  И ти сипоканена и всички от България!  Hug
kaigi  големи премеждия сте имали! Гечмиш олсун!  bouquet
tsve_te Селин е по-голяма от Мелис с 1 ден, 1 час и 10 минути. Но Мелис ни изпреварва във всичко до миналата седмица.   35 Ей, много я обичам тази Морска градина и зимата я обхождах!
Снеж Добре дошла! Най-хубавия сос от нар се прави в Коня!  Peace
БЗ добре си си! Много весело да си изкарате с маминка и Дилара!  Hug
Докато се разпиша и то станало вечер, но ние цял ден скиторихме навън, беше страхотно време! Хайде лека вечер от нас!  Hug  bouquet  Hug
olgarita
Ентусиаст
*

Публикации: 117

Местожителство:
Свиленград, София

« #10 Събота, 23 Февруари 2008, 19:15 »

Хубаво заглавИе!  bouquet

ДрИзе, чудех се за Искендер кебепа, но го оставИх за утре Peace

Добре дошла Снеж  Hug

ОтИвам да къпя Севето И после ще допИша!
Шенай
Ентусиаст
*

Публикации: 168

« #11 Събота, 23 Февруари 2008, 20:26 »

Мистик, какъв късмет, на моята дъщеря приятеля е от Ескишехир и ако се оженят ще пътуваме заедно натам. Ти към ваще, аз към нея.
bz
Ентусиаст
*

Публикации: 410

Местожителство:
"Here,doing nothing is doing something,and it's a good feeling". "Ум се с пари не купува,а най-много пари струва." "Красотата не е симетрия, красотата е хармония."

« #12 Събота, 23 Февруари 2008, 20:38 »

Привет пак момичета  Laughing

Добре дошла  на  Снеж  bouquet

Дризе Love Love мислим др. седмица да ти звъннем да се видим , и да ни поkaжеш вашия пазар става ли Smile ...а помежду др. днес бях навън с едно др. момиче, което си позволих да поканя към нашата групичка ...може би ще дойде на 8ми март .... има момиченце на 4g  , тя от Кърджали, но е омъжена тук, но нямат интернет вкъщи ....Става ли да я доведа и нея Smile Тя обеща рушвет от хранително естество Smile

Цвете - хубаво бе времето и днес тук ... пролетта си е др. нещо ....има нещо магическо във въздуха ... хоарата бяха наизлезли навън като гyшери на слънце,навалица , лудница, но на мен ми харесва ми ....зарежда ме с енергия Smile

Олгарита - радвам се, че си сред нас Smile Детенцето ти е толкоз сладко ,,,, с тези сини очички пупупуу  Hug

Шенай - идваш ли на 8ми .... Whistling

Къде сте останалите ....явно хубавото време ви понася добре  Hug

До утре красоти Smile

Лека вечер ....

http://www.keratonjimbaranresort.com/photos/romantic-dinner.jpg

Laughing Love Hug Peace bouquet

Шенай
Ентусиаст
*

« #13 Събота, 23 Февруари 2008, 20:43 »

Аз дойдох в Турция през 1993 година с мъж и две малки деца, сещате се какво е.  Родителите ми, сестра ми и брат ми вече бяха дошли в Турция през 1989г. и се бяха наредили доста добре за четири години. Настанихме се първоначално в едно отвратително жилище в Измит, където живееха и моите роднини, но в те бяха в по-хубав квартал.Около шест месеца живяхме там, най-черните месеци в живота ми. После се преместихме в Карамюрсел, успокоих се, наредих си живота, децата порастнаха. Най-напред  работех все странни и нископлатени работи. В Измит работих в Хаят, после работих в една пекарня, работила съм и в обществена пералня.
  Вече съм гьоревли в пощата в едно съседно градче.  А щерката както не си хвана нищо в Мароко, може да стана ескишехирска тъща #Cussing out
Шенай
Ентусиаст
*

« #14 Събота, 23 Февруари 2008, 20:46 »

бз, чакай да питам, защото не знам дали нямаме ангажименти, това в коя част на денонощието се предвижда да  бъде? дризе, мерси за гостоприемството още веднъж!
Джорди
Ентусиаст
*

Публикации: 94

Местожителство:
при вятърните мелници

« #15 Събота, 23 Февруари 2008, 21:28 »

Здравейте дами и newsm44 (ура) за новата тема. да ни е спорна и все така гостоприемна  Love

Снежи, добре дошла!

Цвете, както ти ни завиждаш че сме тук и се радваме на красотите (и грозотите Rolling Eyes) на Истанбул, така и на мен ми се иска често-често да съм на твое място и да мога да се разходя в Морската градина... ех, ех... особено както се е пооправило времето напоследък, представям си каква е наслада  Smile... един ден като си имаме и ние някое палавниче сигурно ще ми е още по-мъчно, че няма как да го разходя из пищния парк, гордостта на Варна... по тоз случай ще пусна няколко снимки правени през 2007 в мултиплай-то...
~~~~~~~
хора, като чета разказите ви за 89та ми става много срамно и тъжно, че се е наложило да преживеете такива времена!
~~~~~~~
Дризе, мила, ако Бенмари идва, ще се опитам да отложа урока за да доприпкаме заедно. Нямам търпение да се запозная с всички ви "очи в очи"  Laughing!!!

ако обаче тя вземе че си отиде до Габрово инстед, ще хващам катамараните от Бостанджъ или Кадикой до Бакъркьой и от там на бус-а...

Бенмари, моля те кажи като стане ясно дали ще сте тук  Hug

Целувки за всички и до скоро!

ааа, дризе, щях да забравя, какво се уточнявахте за менюто? ний какво да носим?
mistik
Ентусиаст
*

Публикации: 119

Местожителство:
Истанбул

« #16 Събота, 23 Февруари 2008, 22:06 »

Ай, бе кво става с романтичните спомени по запознанствата? Закъсахте нещо Rolling Eyes
 Шенай, как се запозна с мъжо си?
Моето семейство се премести в İстанбул още 1990 по моя причина, както се досещате сигурно Crazy
Снеж, здравей!
Шенай
Ентусиаст
*

« #17 Събота, 23 Февруари 2008, 22:24 »

С мъжо ми бяхме в едно училище в Дулово през цялото време. Още от седми-осми клас му бях хвърлила око и все се карах с една приятелка, която също го харесваше. Вече в последната година  на гимназията реши, че ще ми обърне внимание. Съвсем неочаквано ме покани да съм му дама на абитуриентския бал.
Шенай
Ентусиаст
*

« #18 Събота, 23 Февруари 2008, 22:38 »

тогава аз бях десети клас, а той завършжаше. И след това уж нищо, нали, докато аз реших да му върна поканата за моя бал. И се започна едно ухажване от негова страна. А брак ми предложи няколко месеца след като аз завърших гимназията- заведе ме в един разкошен ресторант в Добрич. Аз още не щях да казвам на наще за него, но направих ужасно тъпа грешка. Обадих се от заведението в нас и казах, че съм у Нилгюн и те се обадили и оттече работата.
bomboto
Потребител
**

Публикации: 1 641

Местожителство:
sofia

« #19 Събота, 23 Февруари 2008, 22:56 »

Здравейте LaughingНадявам се да нямате нищо против намесата ми във вашата тема, но много харесвам турският език, който за жалост не владея. Както и да е, работя малко по въпроса. Освен това ми е много интересна темата за Турция. Имах близки приятели турци докато учех, за жалост си изгубихме следите през годините. Та, ако нямате нищо против, ще надничам при вас.
 В момента слушам новият албум на Таркан и за пореден път се убеждавам колко го харесвам. Молбата ми е някой да ми сподели какво означава " Vay anam vay" и да ми обясни за какво иде реч. Не че не интересуват и другите текстове, но....да започна все отнякъде.
Страници: [1] 2 3 4 5 6 7 8 ... 15  Всички Изпрати темата | Изпечатай 
Forum.BG-Mamma :: Бременност, майчинство >> Родители в чужбина
По държави
Тема: Седмата градина на турските предпролетни цветя - 7 Турция
Отиди на: